Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 3. 2019, labo, Nintendo Switch, videojáték, videojátékok
 

Ismerd meg a Nintendo Labo egy új dimenzióját a Nintendo Switch konzolra április 12-én megjelenő Nintendo Labo: VR csomaggal, ami az innovatív fizikai és digitális Nintendo Labo-játékstílust kombinálja alapvető VR technológiával, így egy egyszerű, megosztható virtuálisvalóság-élményt kínál gyerekeknek és családoknak. A Nintendo Labo: VR csomag a negyedik a Nintendo Labo sorozatban, és ahogy azt megszokhattuk, tartalmaz minden eszközt, ami ahhoz szükséges, hogy saját kezünkkel készíthessük el kartonból alkotásainkat, az úgynevezett Toy-Con kreációkat, egy sor játékot élvezhessünk általuk, és felfedezhessük, hogyan kelti mindezt életre a Nintendo Switch konzol egyedülálló technológiája. A Nintendo Labo: VR csomag hat új Toy-Con eszközt tartalmaz, köztük a Toy-Con VR szemüveget, ami kombinálható a többi kreációval, így arra ösztönzi a felhasználót, hogy természetes mozdulatokat és gesztusokat használva kerüljön interakcióba játékbéli környezetével, és emelje a Nintendo Labo játékélményt eddig nem tapasztalt, még izgalmasabb szintekre. Verj vissza egy földönkívüli-inváziót a Toy-Con ágyúval, látogass el a színes tengerfenékre, és készíts fotókat az ottani élővilágról a Toy-Con kamerával, vagy válogass a további izgalmas élmények között, amik rád várnak.

HAC_LABO_VR_FullSet_PS_R_LR   A Nintendo Labo: VR csomag nemcsak egyénileg élvezhető, hanem akár egy egész társaság is bekapcsolódhat a mókába a Toy-Con kreációk megosztásával. Ezt a csoportos játékélményt segíti, hogy a játékosok egyszerűen beilleszthetik a Nintendo Switch konzolt a Toy-Con VR szemüvegbe, amit elég a szemük elé tartaniuk, hogy a rengeteg játékot és élményt átélhessék vele -- még fejpántra sincs szükség.   A Nintendo Labo: VR csomag két fő konfigurációban jelenik meg: az egyik minden Toy-Con kreációt tartalmaz, a másik egy kisebb válogatással vezeti be a felhasználókat az új VR-élménybe:

  • Nintendo Labo: VR csomag: A teljes Nintendo Labo: VR csomag tartalmazza a Nintendo Switch szoftvert és alapanyagot mind a hat Toy-Con eszköz elkészítéséhez – A Toy-Con szemüveghez, a Toy-Con ágyúhoz, a Toy-Con kamerához, a Toy-Con madárhoz, a Toy-Con szélpedálhoz és a Toy-Con elefánthoz – valamint képernyőtartót és biztonsági fedőt*. Ez a csomag kitűnő lehetőséget nyújt a gyerekeknek és a családoknak, hogy elmerüljenek a teljes élményben.
  • Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú: A kezdőkészlet tartalmazza a Nintendo Switch szoftvert, és a Toy-Con VR szemüveg és Toy-Con ágyú elkészítéséhez szükséges minden alapanyagot, képernyőtartót és biztonsági sapkát. A Kezdőkészlet egy nagyszerű belépő élményt kínál a Nintendo Labo VR-világába.

 Azok a játékosok, akik a Kezdőkészletet vásárolták meg, a következő kiegészítő készletekkel tehetik teljessé gyűjteményüket:  

  • Nintendo Labo: VR csomag – Kiegészítő készlet 1**: Az 1. kiegészítő készlet tartalmazza a Toy-Con elefántot és a Toy-Con kamerát.
  • Nintendo Labo: VR csomag – Kiegészítő készlet 2**: A 2. kiegészítő készlet tartalmazza a Toy-Con szélpedált és a Toy-Con madarat.

A leleményes Toy-Con garázs-mód – ami minden Nintendo Labo szoftverben megtalálható – visszatér a Nintendo Labo: VR csomagban is, és most is alapvető programozási eszközökkel látja el a játékosokkal, amikkel kísérletezgethetnek. A Nintendo Labo: VR csomag kínálta egyéb lehetőségekkel kapcsolatos további információkat a közeljövőben hozzuk nyilvánosságra. A Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú és a komplett Nintendo Labo: VR csomag egyaránt április 12-étől lesz elérhető a boltokban. A Nintendo Labo: VR csomaggal kapcsolatos további információkért látogassanak el a https://labo.nintendo.com/kits/vr-kit weboldalra.

Készülj az alkotásra, játékra és felfedezésre egy teljesen új élmény során a Nintendo Labo: VR csomaggal Nintendo Switch konzolhoz, ami április 12-én jelenik meg. A Nintendo Labo: VR csomag két fő konfigurációban lesz kapható – a Nintendo Labo: VR csomag és a Nintendo Labo: VR csomag – Kezdőkészlet + Ágyú --, és a Kezdőkészlet tulajdonosai a későbbiekben két opcionális kiegészítő-csomaggal tehetik teljessé gyűjteményüket.  

Megjegyzés:

*A felhasználók egyszerűen kikapcsolhatják a VR-funkcionalitást, és használhatják a Toy-Con VR szemüveg helyett a képernyőtartót, amivel a játékokat és élményeket 2D-ben élhetik át.

**A két kiegészítő csomag nem tartalmazza a Toy-Con VR szemüveget és a Nintendo Labo: VR csomaghoz tartozó szoftvert.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.