Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 3. 2016, Nintendo 3DS, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A YO-KAI WATCH® kevesebb, mint két év alatt az egyik legnépszerűbb sorozattá nőtte ki magát Japánban TV műsorával, játékaival és Nintendo 3DS-exkluzív videojátékaival. Ez a sokak által várt japán kulturális jelenség végre Európába tart a YO-KAI WATCH® videojáték formájában, ami április 29-én fog megjelenni.

A kizárólag Nintendo 3DS készülékekre fejlesztett játék a legendás japán stúdió a LEVEL-5 Inc. gondozásában készül, akik olyan közkedvelt sorozatok megalkotói, mint a Professor Layton és az Inazuma Eleven. A YO-KAI WATCH® keretében a játékosok felfedezhetik a boltokkal, parkokkal, forgalmas utcákkal és csodás erdőkkel teli Springdale városát, miközben igyekeznek felkutatni és összebarátkozni a csintalan Yo-kai lényekkel, akik mindenféle gondot okoznak a helyieknek. A világunkban rejtőzködő olykor cuki, időnként ijesztő, de általában csintalan Yo-kai lényekről szóló sorozaton alapuló YO-KAI WATCH® egy páratlan, mindenki számára szórakoztató alkotásban egyesíti a bájos karaktereket, a több száz küldetést és egyedi harcrendszert.

Az európai játékosok a szórakoztató élmény részeként az animációs sorozat és a játékok mellett hamarosan a máig több mint 10 millió eladott példányszámmal büszkélkedő YO-KAI WATCH® videojátékba is belevághatnak Nintendo 3DS készülékeken. A türelmetlen rajongók akár már most belekóstolhatnak a játékba a Nintendo eShop kínálatából elérhető YO-KAI WATCH® demóval Nintendo 3DS készülékükön. A demóban a játékosok felfedezhetik a nyüzsgő Springdale városának egy kis részét, számos küldetést teljesíthetnek a játék történetének elejéről, Yo-kai lényekkel barátkozhatnak össze és a Nintendo 3DS érintőkijelzőjét használva megtapasztalhatják a játék egyedi harcrendszerét.

Az állandó éhségtől a folytonos költekezésen át a gorombaságig, minden hasonló hétköznapi probléma mögött nagy valószínűséggel egy csintalan Yo-kai áll. Ezek az aranyos, vicces és bosszantó teremtmények ott rejtőzködnek Springdale városának minden szegletében és az április 29-én megjelenő YO-KAI WATCH® részeként hamarosan Európába is megérkeznek a Nintendo 3DS készülékekre.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.