Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 12. 2015, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, újdonságok, Wii U
 

Az utolsó dedikált Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U prezentáció során Masahiro Sakurai, a sorozat alkotója további részleteket osztott meg a korábban bejelentett új karakterről, a FINAL FANTASY VII-ből ismert Cloudról és két további új karakter is bejelentésre került: Corrin a Nintendo 3DS készülékekre hamarosan megjelenő Fire Emblem Fatesből és Bayonetta a kritikusok által elismert Bayonetta sorozatból. Bayonetta az első helyen volt Európában a Smash Bros. Harcos Szavazáson, mely a rajongókat kérdezte arról, melyik karaktert látnák szívesen a Super Smash Bros. sorozatban.

Az új karakterek részletein kívül Masahiro Sakurai két új letölthető Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U pályát is felfedett. Cloud pályájaként Midgar - a FINAL FANTASY VII rajongók álompályája - fog szolgálni, míg Bayonetta is garantáltan otthonérzi majd magát az Umbra Clock Tower pályán. Az új karakterek mellett bővül a Mii Fighter kosztümök kínálata is, például a Geno, avagy a Super Nintendo Entertainment System platformra megjelent Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars karaktere által inspirált ruházat.

Ezek a felsorolt kiegészítők lesznek a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U utolsó letölthető tartalmai, melyekkel együtt a játék összesen 58 játszható karakterrel, a két verzió együtt 84 pályával és 99 kosztümmel, illetve 97 sapkával büszkélkedhet. 

Várhatóan 2016. februárjában letölthető karakterként csatlakozik a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U harcosaihoz Corrin is, a Fire Emblem Fatesből. Ahogy Wii Fit Trainer, Robin és Villager, úgy Corrin is rendelkezni fog fiú és lány alakkal egyaránt. Corrinnak egy sárkány vére folyik az ereiben, így képes átváltozni és olyan támadásokat bevetni, amire egyik más harcos sem képes. Corrin letölthető formában lesz elérhető a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U verziókhoz egyenként 4.49 fontos, mindkét verzióhoz együtt pedig 5.39 fontos áron.

Ahogy az a legutóbbi Nintendo Direct adásban kiderült, Cloud a FINAL FANTASY VII-ből is csatlakozni fog a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U harcosaihoz. A karakter két kosztümben lesz elérhető: az egyiket az eredeti FINAL FANTASY VII, a másikat pedig a FINAL FANTASY VII: Advent Children inspirálta. Ahogy a FINAL FANTASY VII-ben, úgy Cloud a Super Smash Bros. keretében is képes szabadjára engedni Limit Breaks csapásait. Ahogy Cloud sérül és sérülést okoz vagy speciális támadásokat használ szép lassan feltölti Limit Break sávját. Amikor megtelt, elszabadíthatja pusztító Limit Break támadását. A Midgar pályán a játékosok Summon Materiakat felszedve megidézhetik a FINAL FANTASY univerzum fenevadjait, mint Ifrit vagy Bahamut ZERO. Aktiválásuk után csak idézőjük lesz biztonságban a támadásaiktól. Cloud letölthető formában lesz elérhető a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U verziókhoz egyenként 5.39 fontos, mindkét verzióhoz együtt pedig 6.29 fontos áron pár órával a prezentációt követően.

Clouddal egy időben az új Mii Fighter Chocobo Sapka is elérhető lesz letölthető formában, ahogy a Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars közönség kedvenc Gero karaktere ihletette, SQUARE ENIX által tervezett kosztüm is. 2016. februárjában további Mii Fighter kosztümök lesznek elérhetők más sorozatokból, mint például Knuckles és Tails a Sonic The Hedgehog szériából. 

Maga az Umbra Boszorkány is csatlakozik a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U terjedelmes karakterkínálatához, mint játszható harcos a legutóbbi Smash Bros. Harcos Szavazás eredményeképp, ahol az európai játékosok által leginkább igényelt karakter volt. Ahogy akciójátékaiban, Bayonetta a Super Smash Bros. keretében is egy kombó harcos, így képes különböző csapásait összekötve támadni. Jellegzetes mozdulata a Witch Time, ami lelassítja a hatómezejébe kerülő ellenfeleket. Bayonetta exkluzív pályája az Umbra Clock Tower, ami tele van mozgó platformokkal és még egy alternatív világot is rejt. Ahogy Corrin, Bayonetta is várhatóan 2016. februárjában lesz elérhető, mint letölthető karakter a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS & Wii U verziókhoz egyenként 5.39 fontos, mindkét verzióhoz együtt pedig 6.29 fontos áron.

Ahogy minden Super Smash Bros. karakter, úgy Cloud, Corrin és Bayonetta is megkapja majd amiibo figura változatát, de ezek pontos megjelenéséről egy későbbi időpontban fogunk beszámolni. Emellett a Ryu, Roy és R.O.B. (Famicom Színekben) amiibo figurák 2016. március 18-tól lesznek kaphatók, a Lucas amiibo pedig 2016. január 29-től. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.