Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

6. 6. 2019, amiibo,, bundle, demo, Mario, MarioMaker, Nintendo Direct, Nintendo Switch, pokémon, smash, splatoon, super, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

Ahogy a 2019-es E3 videojáték bemutató közeleg - mely Los Angelesben kerül megrendezésre június 11-13 között - a Nintendo is újabb részleteket árul el az eseményen való tevékenységeiről. A Nintendo megerősítette, hogy mely Nintendo Switch játékok lesznek kipróbálhatóak a rendezvény látogatói számára, köztük a Pokémon Sword és Pokémon Shield játékok is, melyek a nemrégiben megtartott Pokémon Direct témái voltak.

További kipróbálható játékok lesznek még a Luigi’s Mansion 3, The Legend of Zelda: Link’s Awakening és a MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order is többek közt a Nintendo részlegén. A rajongók a keddi Nintendo Direct előadás alatt híreket kaphatnak a hamarosan érkező Nintendo Switch játékokról, majd a Nintendo Treehouse: Élő közvetítése alatt is, június 13-án indie címekre fókuszálva.  

Íme néhány a Nintendo tevékenységei közül a 2019-es E3 hete alatt:  

  • Videojáték bajnokságok: A világ minden tájáról érkező csapatok küzdenek meg Nintendo Switch játékokban június 8-án, szombaton Los Angelesben. Az esemény 20:00-kor kezdődik (CEST) a Super Mario Maker 2 Invitational 2019 versennyel, ahol a Super Mario Maker közösség négy tagja fogja leküzdeni a Super Mario Maker 2 válogatott pályáit. Ezután következik a rajongók nagy örömére a Splatoon 2 Világbajnokság 2019 verseny – ahol az európai bajnokok, az Alliance Rogue is részt vesz – és végül a Super Smash Bros. Ultimate Világbajnokság 2019 3v3 bajnoksága, ahol a német Squad of Light, RobinGG, Sirjon és egy tartalék játékos, Thunda képviselik majd Európát. A bajnokságokat élőben közvetítik angol nyelven a Nintendo of Europe E3 2019 weboldalán.
  • Nintendo Direct: A bemutató 18:00kor (CEST) kezdődik június 11-én, kedden. Az előadás, mely kifejezetten szoftverre fog fókuszálni, betekintést nyújt a 2019-ben érkező játékokra. A nézők többnyelven megtekinthetik majd élőben a Nintendo of Europe E3 2019 weboldalán.
  • Nintendo Treehouse: Élőadás: A Nintendo of America Treehouse csapata egy élő adásban jelentkezik majd az E3 Nintendo részlegéről, ahol játék közben kommentálják a történéseket és beszélgetnek a fejlesztőkkel. Az adás június 11-én, kedden kezdődik, a Nintendo Direct bemutatója után. Az utána következő két napban az élő adás folytatódik 18:00-tól (CEST) kezdődően. És most először a Nintendo Treehouse: Élőadása a június 13-i napon kizárólag a független fejlesztők (indie) játékaival fog jelentkezni. Az adást minden napján angol nyelven élőben megtekinthetik majd a Nintendo of Europe E3 2019 weboldalán.
  • Nintendo eShop akciók: Hogy megünnepeljük a 2019-es E3 rendezvényt, a Nintendo akciós árakkal kínál megadott digitális játékokat Nintendo Switch ls Nintendo 3DS konzolokon a Nintendo eShopban és a Nintendo of Europe weboldalán. Az akció június 11-én, 19:00-kor (CEST) kezdődik és egészen június 18-án 23:59-ig fog tartani. Az akcióban résztvevő játékok listáját a következő héten tesszük majd közzé.

  Hogy ne maradj le a legfrissebb Nintendoval kapcsolatos információkról a 2019-es E3 rendezvény alatt, tartsd szemmel a Nintendo of Europe E3 2019 weboldalát.

Az E3 rendezvény látogatói kipróbálhatnak számos Nintendo Switch címet, míg a rajongók új részleteket tudhatnak meg a hamarosan megjelenő Nintendo Switch játékokról a keddi Nintendo Direct alatt. Ezen kívül a héten többször is élőben jelentkezik majd a Nintendo: Treehouse a rendezvényről és június 13-án, csütörtökön az indie játékoké lesz a főszerep.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.