Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

19. 8. 2016, Wii U
 

Az európai Splatoon játékosok hamarosan újra előkészíthetik festőhengerüket és feltölthetik festékszórójukat, ugyanis a világ legnagyobb esport cége, az ESL rendezésében szeptember elejétől 6 hónapig internetes bajnokságok indulnak a Nintendo családbarát Wii U lövöldözős címe, a Splatoon keretében.

Kölnben a gamescom rendezvényen a Splatoon selejtező végső küzdelmére váró ESL Play négy legjobb csapatát a Nintendo Európa elnöke Satoru Shibata és a Splatoon producere Hisashi Nogami köszöntötte a színpadon.

„Örömmel jelentem be, hogy szeptember elejétől összeáll a Nintendo és az ESL, hogy hivatalos internetes Splatoon bajnokságokat rendezzen Európában” mondta Satoru Shibata. „Ezek a bajnokságok hat hónapig fognak tartani, így reméljük, már alig várjátok, hogy részt vehessetek rajtuk.”

Azok a Wii U tulajdonosok, akiknek még nem volt alkalma megtapasztalni a Splatoon tintasztikus élményeit, most augusztus 18-tól egészen szeptember 1-ig kipróbálhatják a játékot a tegnap bejelentett Splatoon Summer Testfire 2016 – Ingyenes Internetes Esemény keretében, amit ingyenesen letölthet* minden Wii U tulaj**.

*Szélessávú internetkapcsolatot igényel. Használatához Nintendo Network ID, valamint a hálózattal kapcsolatos feltételek és az adatvédelmi irányelvek elfogadása szükséges.

** Az általad vásárolt és használt Wii U gépcsomagtól függően a szoftverek Nintendo eShopból való letöltéséhez plusz külső tárhelyre lehet szükséged.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.