Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 4. 2014, újdonságok, videojáték, Wii U
 

A Nintendo ma újabb információkat árult el a Mario Kart 8 videojátékkal kapcsolatban, mely május 30-án jelenik meg kizárólag a Wii U konzolra. A Mario Kart 8 először hoz ilyen eredeti tervezésű pályákat HD ábrázolásban és új antigravitációs funkcióval, amely lehetővé teszi a játékosoknak a fejjel lefelé versenyzést, vagy a falakon közlekedést. A versenyzők egy csomó kedvenc funciónak örvendezhetnek, on-line versenyzés akár 12 játékossal*, lokális multiplayer akár 4 játékossal, továbbá sárkányrepülő, víz alatti versenyzés és motorkerékpáron való közlekedés.

Az új funkciók közé tartozik:

Spin Turbo: A fejjel lefelé és a falon történő közlekedéskor a játékosok beleütközhetnek a többi versenyzőbe és akadályokba a felgyorsulás megszerzéséhez (speed boost). A Spin Turbo jelentősen megváltoztatja a versenyzés módját és az antigravitációs versenyt még izgalmasabbá teszi.

Karakterek visszatérése: A Mario Kart 8-ban a játékosok versenyezhetnek a régről ismert megújult karakterekkel pl.: Metal Marioval, Lakittal és Shy Guyal. Ezen karakterek leleplezését a korábban megígért kedvenc karakterek egész csapata kíséri. Első alkalom a Mario Kart videojáték sorozatban, hogy az összes 7 Bowser apróddal lehet játszani.

Új tárgyak: Mindjárt kettő új tárgy is befolyásolja a harcot a Mario Kart 8-ban. Elsőként a Piranha Plant mutatkozik be, melyet a gokart elejére kell felhelyezni és képes a többi karakterbe, a banánhéjba a pályán vagy akár a többi játékos által kidobott páncélba beleharapni. Minden alkalommal, amikor a Piranha Plant előrehajol a harapáshoz, a játékos egy rövid időre sebesség növelést kap. A másik új tárgy a Boomerang Flower. E tárgy megszerzésével a többi versenyző felé bumerángot lehet dobálni, azok elszédítésére. A meggörbítése a játékosok számára lehetővé teszi több ellenfél eltalálását egyszerre. A bumerángot háromszor lehet dobni – előre vagy hátra.

Új útvonalak: A Mario Kart 8-ba visszatérnek az átalakított kedvenc útvonalak , mint például a Moo Moo Meadows a Mario Kart Wii-ből, Toad‘s Turnpike a Mario Kart 64-ből, Donut Plains a Super Mario Kartból és mások. Át lett dolgozva a grafika és a szétosztás ezen útvonalakra is új kabátot kapott. Például a Toad’s Turnpike útvonal most a játékosok számára lehetővé teszi a valamelyik falakon a közlekedést az antigravitációs módban. A játék 16 új útvonalat és 16 átalakított klasszikus útvonalat fog tartalmazni.

Élő zene felvétel: Első alkalom a Mario Kart sorozatban, hogy a kiválasztott útvonalakat a Mario Kart 8-ban élő zenei felvételek kísérik.

Irányítási rendszer: a Mario Kart 8 támogatni fogja az irányítási módok egész sorát: Wii U gamepad, Wii U Pro Controller, Wii Wheel, Wii Remote és Nunchuk. A játék szintén játszható off tv módban, szóval tévé nélkül csupán a Wii U Gamepad segítségével.

A Mario Kart 8 már május 30-án megjelenik, mely a rajongóknak Mario Kart 8 Limited Edition softvercsomagot kínál, mely a Spiny Shell gyűjtői tárggyal és a játék fizikai másolatával lesz kapható. A Mario Kart 8 Limited Edition softvercsomag megrendelhető előrendelésként a készlet erejéig.

Az új trailert a Mario Kart 8 játékról az új (és átalakított klasszikus) útvonalakkal itt tekinthetik meg.

* A feltétel a rendelkezésre álló internetkapcsolat.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.